חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

החלטה בתיק ב"ל 47290-08-11

: | גרסת הדפסה
ב"ל
בית דין אזורי לעבודה תל אביב - יפו
47290-08-11
9.1.2013
בפני :
הדס יהלום סגנית נשיאה

- נגד -
:
פדידה עמרם
עו"ד רונן גביש מטעם הסיוע המשפטי
:
המוסד לביטוח לאומי
עו"ד לירון דגון
החלטה

1.         הוגשה תביעה להכיר בפגיעה מיום 18.10.10, פגיעה בעבודה כמשמעה בחוק.

2.         בטופס התביעה למל"ל נכתב:

            "תוך כדי הרמת ופריקת קרטונים במחסן, התנפח לי רגל שמאל".

3.         כך נאמר בתצהיר התובע:

"3.       הנני יליד שנת 1950, מחסנאי במקצועי, בחברה לתרופות 'אופיר את שלפרם', להלן: המעסיק".

4.         אני במסגרת עבודתימרים קרטונים, מוריד סחורה, מעביר את הסחורה על גבי מסוע, עולה על הסולם ומסדר את המוצרים.

5.         ביום 18.10.10, בשעות הצהריים, בעת שעליתי על סולם לסדר קרטונים כבדים, סובבתי את ברך שמאל הרגשתי כאב חד ונפיחות  וירדתי בעדינות ובאיטיות מהסולם (להלן: "התאונה").

6.         מיד לאחר הפגיעה, ניגשתי אל מנהלי הישיר מר שמעון אלנקרי והודעתי לו על הפגיעה ואף הראתי לו את הרגל כשהיא נפוחה ואני בקושי יכול הייתי ללכת ואף הלכתי בצליעה קשה.

7.         מיד לאחר מכן הפסקתי את עבודתי וניגשתי לנוח באחת מפינות המפעל ובשעה 17:00 עליתי על ההסעה ממועדיעין לביתי אשר בראשון לציון.

8.         יחד עם זאת, ביום 19.10.10 בשל התגברות חריפה מאוד בכאביי, לא יכול הייתי  עוד להמשיך את עבודתי, ופניתי לקבלת טיפול רפואי אצל דר' אקילוב ליאור וקיבלתי טיפול על ידי משככי כאבים".

4.         התובע פנה לחדר מיון ביום 20.10.10, יומיים לאחר הפגיעה הנטענת (נ/2). בחדר מיון צויין כי מתלונן על כאבים בברך שמאל מזה כ- 3-4 ימים. כן צויין "אין סיפור של חבלה".

5.         בחקירה נגדית של התובע, העיד שהכאב אירע בעת שעלה על סולם ולדבריו " סובבתי את הברך והרגשתי כאבים ותכף ירדתי מהסולם".

            התובע נשאל מדוע לא סיפר בבית החולים על העליה והירידה מהסולם וטען שסבל מכאבים עזים ואינו זוכר מה אמר.

6.         בטופס התביעה ציין התובע שאין עדים לאירוע.

            במהלך הדיונים בתיק, צירף תצהיר של מר שמעון אלנקרי, מנהלו הישיר.

            כך נאמר בתצהיר העד:

"2.       שימשתי כמנהלו הישיר של התובע בזמנים הרלבנטיים לכתב התביעה, בחברת "אופיר את שלפרם", להלן: המעסיק.

3.         אני עבדתי עם התובע כמנהלו במשך 14 שנים.

4.         במסגרת עבודתי עם התובע, התובע נדרש להרים קרטונים, להוריד סחורה, להעביר את הסחורה על גבי מסוע,עולה על הסולם ומסדר את המוצרים..

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>